További információk a raszterképek betöltéséről és eltávolításáról

Növelheti a teljesítményt a képek eltávolításával, ha azokra nincs szükség az aktuális rajzszakaszban. Az memóriából törölt kép nem jeleníthető meg és nem nyomtatható ki, csak a képhatárvonal jelenik meg. A kép memóriából történő eltávolítása nem változtatja meg a csatolását. Ha nincs elegendő memória több csatolt kép megnyitására a rajzban, az AutoCAD automatikusan törli a memóriából a képeket.

A Külső referenciák palettán a Frissítés paranccsal újra betöltheti a memóriából törölt képet, vagy a betöltött képet frissítheti annak újratöltésével a megadott könyvtár útvonalról. Ha egy tervet egy kép memóriából való törlése után zár be, az adott képfájl a rajz legközelebbi megnyitásakor nem fog betöltődni, újra be kell töltenie.

A Referenciakezelőben a Frissítés paranccsal újra betöltheti a memóriából törölt képet, vagy a betöltött képet frissítheti annak újratöltésével a megadott útvonalról. Ha egy tervet egy kép memóriából való törlése után zár be, az adott képfájl a rajz legközelebbi megnyitásakor nem fog betöltődni, újra be kell töltenie.