Nyomtatási stílus táblázat hozzáadása varázsló

Új nyomtatási stílus táblázatok hozzáadását végzi.

STÍLUSKEZELŐ (parancs) Keres: Kattintson duplán a Nyomtatásistílus-táblázat hozzáadása varázsló parancsikonra

A nyomtatásistílus-táblázatok nyomtatási stílusokat definiálnak és tartalmaznak, amelyeket objektumokhoz lehet kijelölni. Ha elkészítette, a varázsló előállít egy STB- vagy CTB-fájlt, a létrehozott táblázat típusától függően. Ezek a fájlok a Nyomtatásistílustáblázat-szerkesztő használatával szerkeszthetők. A Beállítások párbeszédpanel Nyomtatás és közzététel lapján a kiválasztott opcióknak meg kell felelniük a létrehozott nyomtatásistílus-táblázat típusának (elnevezett vagy színfüggő) ahhoz, hogy használni tudja az új nyomtatásistílus-táblázatot.

Létrehozhat egy teljesen új nyomtatásistílus-táblázatot, vagy egy meglévő nyomtatásistílus-táblázatot is használhat kezdőpontként.

Létrehozhat elnevezett vagy színfüggő nyomtatásistílus-táblázatot. Az elnevezett nyomtatásistílus-táblázattal tetszés szerint lehet nyomtatási stílusokat hozzáadni és definiálni. A fájlnév kiterjesztése .stb. A színfüggő nyomtatásistílus-táblázat 255 nyomtatási stílust hoz létre, szín alapján. A fájlnév kiterjesztése .ctb. Megadhatja, hogy a nyomtatásistílus-táblázatot csak az új rajzokhoz vagy az AutoCAD 2000-et megelőző rajzokhoz szeretné-e használni, amikor egy későbbi formátumba menti őket el.