Lapkészlet létrehozásának előkészítése

  1. Rajzfájlok konszolidálása. Javasoljuk, hogy a lapkészletben használandó rajzfájlokat minél kevesebb számú mappába mozgassa át. Ez leegyszerűsíti a lapkészlet adminisztrálását.
  2. Törölje ki a többszörös elrendezés lapokat. Ajánlott, hogy a lapkészlet egyes rajzai egyetlen elnevezett elrendezést tartalmazzanak, valamint hogy az elrendezés nevében ne szerepeljen a # karakter. Ha rajzonként csak egy elnevezett elrendezést vagy lapot használ, azzal megkönnyíti a több felhasználó közötti együttműködést. Több lapot tartalmazó rajz egyik lapjának megnyitásakor egyszerre csak egy felhasználó szerkesztheti az adott rajzot.
  3. Lapok létrehozásához használt sablon létrehozása.Hozza létre vagy azonosítsa azt a rajzsablon (DWT) fájlt, amelyet a lapkészlet az új lapok létrehozásához fog használni. Ez a rajzsablon fájl az úgynevezett lapok létrehozásához használt sablon. Ezt a sablonfájlt a Lapkészlet tulajdonságai párbeszédpanelben vagy az Alkészlet tulajdonságai párbeszédpanelben adhatja meg.
  4. Oldalbeállítás felülírás fájl létrehozása.Hozzon létre vagy azonosítson egy DWT-fájlt a nyomtatási és közzétételi oldalbeállítások eltárolásához. Ez a fájl az úgynevezett oldalbeállítás felülírás fájl arra használható, hogy egyetlen oldalbeállítást lehessen alkalmazni a lapkészlet összes lapjára, felülírva az egyes rajzokban tárolt egyedi oldalbeállításokat.