EXPERT (rendszerváltozó)

Bizonyos promptok megjelenítését vezérli.

Típus:Egész
Mentés helye:Nincs elmentve
Kezdeti érték:0

Érték

Leírás

0

Minden promptot megjelenít.

1

Letiltja „A következő lépés a rajzot regenerálja – tovább kíván lépni?” és a „Valóban ki kívánja kapcsolni az aktuális fóliát?” (-FÓLIA) lehetőséget

2

Letiltja a fenti promptokat és „A Blokk már definiált. Kívánja újradefiniálni?” (-BLOKK) promptot, valamint az „Ilyen nevű rajz már létezik. Felülírja?” (ELMENT vagy BLOKKDEF) elemet.

3

Letiltja a fenti, valamint a VTÍPUS parancsprompti változatával (-VTÍPUS) kibocsátott promptokat, ha egy olyan vonaltípust kísérel meg betölteni, amelyet már betöltöttek, vagy egy új vonaltípust kísérel meg létrehozni egy olyan fájlban, amely már tartalmazza az illető vonaltípus definícióját.

4

Letiltja az előző, valamint az FKR parancs Ment opciójánál és a NABL parancs Ment opciójánál a már létező név megadása esetén megjelenő promptokat.

5

Letiltja a -MÉRETSTÍLUS mentési opciója által kiadott „Ez a név már használatban van, újradefiniálja?” promptot, amikor megadja egy meglévő méretstílus nevét.

Letiltja a -LÉPTÉKLISTASZERK hozzáadási opciója által kiadott ugyanilyen promptot is.

Amikor egy promptot az EXPERT rendszerváltozó letilt, a kérdéses művelet úgy kerül végrehajtásra, mintha a felhasználó a promptnál az i karaktert írta volna be.

Megjegyzés: Az EXPERT beállítása befolyásolhatja a parancsfájlokat, menümakrókat, az AutoLISP- és a parancsfüggvényeket.