Információ a DesignCenter tartalmak megkereséséről

A DesignCenter eszközzel gyorsan kereshet tartalmat, például rajzfájlokat, blokkdefiníciókat és sraffozásokat.

A DesignCenter ablak bal oldalán lévő fanézet és a DesignCenter lapok segítenek a tartalmak keresésében és azok tartalomterületre való betöltésében.

A DesignCenter lapjai

A Mappák, a Megnyitott rajzok és az Előzmények lapok többféle módot kínálnak a tartalmak elérésére.

Mappalista

Kattintson egy elemre a fa nézetben tartalmának a tartalom területen történő megjelenítéséhez. A hierarchia további szintjeinek megjelenítéséhez, illetve elrejtéséhez kattintson a plusz (+) vagy a mínusz (-) jelre. Egy elemre duplán kattintva szintén megjelenítheti az alsóbb szinteket. A fa nézetben a jobb gombbal kattintva megjelenik a helyi menü a különböző kapcsolódó beállításokkal.

Gyakran használt tartalom megjelölése

Ha a jobb gombbal egy rajzra, mappára vagy egyéb típusú tartalomra kattint, és a Hozzáadás a Kedvencekhez lehetőséget választja, a Kedvencek mappában létrejön egy, az adott elemre mutató parancsikon. Mind a fa nézet, mind a tartalom terület tartalmaz olyan beállításokat, amelyek aktiválják a Kedvencek nevű mappát. A Kedvencek mappa kapcsolatokat tartalmazhat a helyi vagy hálózati meghajtókhoz csakúgy, mint az internethelyekhez.

Megjegyzés: A Kedvencek mappában tárolt parancsikonokat mozgathatja, másolhatja vagy törölheti a Fájlkezelő segítségével.