Keresés és csere párbeszédpanel (CUI)

Megkeresi a keresési karakterláncot egy parancsban vagy parancstulajdonságban, vagy a Parancslista területen, vagy a <fájlnév> elérhető testreszabásai területen, illetve lecseréli a keresési karakterláncot egy új keresési karakterláncra

CUI (parancs) Keres: Parancs vagy szöveg keresése

Megkeresi és lecseréli a parancsokat vagy parancstulajdonságokat (parancsneveket, leírásokat és makrókat). Egy adott szöveges karakterlánc megkereséséhez használja a Keresés lapot, egy adott karakteres szöveglánc megkereséséhez és lecseréléséhez pedig használja a Csere lapot.

Opciók

A következő lehetőségek jelennek meg.

Közös

Keresett szöveg

Megjeleníti a keresni kívánt karakterláncot. Ha kiválaszt egy parancsot a Parancslista panelen, a mező megjeleníti a karakterláncot. Meg is adhat egy karakterláncot. A korábban a mezőben megadott karakterláncok egy legördülő listában tárolódnak.

Kis- és nagybetű megkülönböztetésének kikapcsolása

Megkeres minden parancsot vagy parancstulajdonságot írásmódjuktól függetlenül (például a parancs a VONAL és vonal parancsot is megtalálja).

Keresés korlátozása

A keresést a legördülő listából kiválasztott CUIx-fájlra korlátozza. Alapértelmezett esetben a fő CUIx-fájlban (acad.cuix az AutoCAD, és acadlt.cuix az AutoCAD LT esetében) történik a keresés.

Következő

Megkeresi a Tulajdonságok panel Név, Leírás vagy Makró mezőjében megadott kereső karakterláncnak megfelelő következő elemet. Ha a Parancslista panelen keres, csak a lista parancsai között történik keresés. Ha a Testreszabások panel fa nézetében keres, a keresés a fa nézetben kezdődik, majd a Parancslista panel parancsai között folytatódik.

Keresés lap

Kiválasztott parancs megkeresése

Amikor egy parancs kiválasztásra kerül a Parancslista panelen, megkeresi a következő olyan felületelemet a fa nézetben, amely hivatkozik a megadott parancsra.

Csere lap

Mire cseréli

Megjeleníti azt a karakterláncot, amellyel a keresett karakterlánc lecserélésre kerül.

Lecserélés

A keresési karakterlánc egyetlen példányát cseréli le. A Felhasználói felület testreszabása párbeszédpanelen a keresési karakterlánc a Parancslista panelen, a fa nézetben és a Tulajdonságok panelen jelenik meg.

Mindent lecserél

Minden elemet lecserél, amelyben a keresett karakterláncot megtalálja. Ez a művelet nem vonható vissza.