A rajzzal és a programmal kapcsolatos fájlok helyeinek ismertetése

A Beállítások párbeszédpanelen adhatja meg a keresési útvonalakat és a különböző mappahelyeket.

A Fájlok lapon (a Beállítások párbeszédpanelen) állíthatja be a termék által használt összes fájlútvonalat és mappahelyet.

A Támogatási fájlok keresési útvonala megjeleníti azokat az útvonalakat, amelyek érvényesek és léteznek az aktuális rendszer mappastruktúrájában (beleértve a csatolt hálózati meghajtókat is). A fenti lehetőségek használatával gyorsítható a fenti fájlok betöltése.

Megadhatja az ideiglenes fájlok helyét is. Az ideiglenes fájlok akkor jönnek létre, amikor rajzot nyit meg vagy hoz létre, és a program bezárásakor ezek mindegyike törlődik. Az ideiglenes fájlok tárolási helye megegyezik az operációs rendszer által használt mappával. Ha a programot írásvédett könyvtárból kívánja futtatni (például hálózaton dolgozik vagy CD-n lévő fájlokat nyit meg), adjon meg egy másik helyet az ideiglenes fájlok számára.

Az ideiglenes mappa nem lehet írásvédett, és a mappát tartalmazó meghajtónak elegendő szabad hellyel kell rendelkeznie az ideiglenes fájlok tárolásához. Ajánlott az ideiglenes fájlok rendszeres kézi törlése ebből a mappából, így mindig biztosított az ideiglenes fájlok számára szükséges terület. Ha nincs elegendő terület az ideiglenes fájlok tárolására, akkor a program működésében hibák és bizonytalanságok jelenhetnek meg.

Ha olyan fájlt kíván használni, amely egyéni felhasználói felületelemeket tartalmaz, határozza meg azt a Testreszabási fájlok területen.