További információk a rögzíthető ablakok, paletták és eszköztárak viselkedési beállításairól

Az ablakok, paletták és eszköztárak elrendezése a munka szempontjából előnyös módon.

A rögzíthető ablakok és paletták viselkedésének beállítása

Lehetőség van az ablakok – például a szalag, a Tulajdonságok paletta, az eszközpaletták, a Parancsablak és a DesignCenter – rögzítésére, kapcsolására vagy lebegtetésére. Az ezekhez és a többi lehetőséghez tartozó beállítások gyakran egy helyi menüben módosíthatók, melyet úgy érhet el, ha a paletta vagy az ablak címsorára kattint a jobb gombbal.

Az eszköztárak megjelenítésének beállítása

Eszköztárak megjelenítéséhez vagy elrejtéséhez kattintson a jobb gombbal bármelyik eszköztárra, ekkor megjelenik az eszköztárak listája. Az eszköztár neve melletti pipa jelzi, hogy az megjelenítésre kerül. Kattintson egy eszköztár nevére annak megjelenítéséhez, vagy törölje a pipát a bezárásához.

Az ablakokhoz és palettákhoz hasonlóan az eszköztárak is rögzíthetők vagy lebegtethetők. A rögzített eszköztár a rajzterület valamelyik széléhez van kapcsolva. Lehetséges

Eszköztárak és rögzíthető ablakok helyzetének zárolása

Miután elrendezte az eszköztárakat, és a kívánt módon rögzítette, lebegtette vagy lehorgonyozta az ablakokat, zárolhatja a helyzetüket. A zárolt eszköztárak és ablakok továbbra is használhatók, megnyithatók vagy bezárhatók. Ideiglenes feloldásukhoz tartsa nyomva a Ctrl billentyűt.