Fájlok fa nézete lap (Küldemény készítése párbeszédpanel)

A küldeménycsomagba belefoglalni kívánt fájlokat hierarchikus fa formátumban sorolja fel.

EKÜLD (parancs) Keres

Megjegyzés: Nem minden beállítás része az AutoCAD LT programnak az illusztráción láthatók közül.

Alapértelmezésben minden olyan fájl, amely az aktuális rajzhoz tartozik (például az xrefek, nyomtatási stílusok és betűtípusok), szerepel a listán. További fájlokat adhat a küldeménycsomaghoz, vagy már hozzáadott fájlokat távolíthat el belőle. URL címek által hivatkozott kapcsolódó fájlok nem kerülnek a küldeménycsomagba.

A küldeni kívánt rajzok a következő kategóriák szerint kerülnek felsorolásra:

Opciók

A következő lehetőségek jelennek meg.

A küldeményhez hozzáfűzni kívánt megjegyzések

Helyet biztosít a küldeménycsomaghoz kapcsolódó megjegyzések megadására. A program a megjegyzéseket a küldemény kísérőjelentéséhez csatolja. Meghatározhatja az alapértelmezett megjegyzések sablonját, amelyet bele kíván foglalni az összes küldeménycsomagba úgy, hogy létrehoz egy etransmit.txt elnevezésű ASCII szövegfájlt. Ezt a fájlt a Támogatási fájlok keresési útvonala opcióval meghatározott helyre kell mentenie a Beállítások párbeszédpanel Fájlok lapján.

Küldeménybeállítás kiválasztása

Felsorolja a korábban mentett küldeménybeállításokat. Az alapértelmezett küldeménybeállítás elnevezése STANDARD. Ha létre szeretne hozni egy új küldeménybeállítást, vagy módosítani szeretne egy már létezőt a felsoroltak közül, akkor kattintson a Küldeménybeállítások gombra.

Küldeménybeálltások

Megjeleníti a Küldeménybeállítások párbeszédpanelt, amelyen küldeménybeállításokat hozhat létre, módosíthat és törölhet.

Jelentés megtekintése

Jelentésinformációt jelenít meg, amely belekerül a küldeménycsomagba. Magában foglal minden beírt küldemény-megjegyzést, és tartalmazza azokat a program által automatikusan létrehozott disztribúciós megjegyzéseket, amelyek részletezik, hogy milyen lépések szükségesek a küldeménycsomag tökéletes működéséhez. Ha például SHX betűtípusok találhatók egy küldött rajzban, megjelenik egy útmutató arról, hova kell másolnia ezeket a fájlokat ahhoz, hogy azok a küldeményt telepítő számítógépen észlelhetők legyenek. Ha készült alapértelmezett megjegyzéseket tartalmazó szövegfájl, akkor a jelentés ezeket is tartalmazza.