Információk az átfedő objektumok megjelenítési sorrendjéről

Módosíthatja a megadott objektumok megjelenítési sorrendjét, amely a megjelenítési és nyomtatási sorrendet egyaránt jelenti.

Vezérelheti a területeket fedő átfedő objektumokat, például a vastag vonalvastagsággal, széles vonalláncokkal, sraffozásokkal és kitöltésekkel, feliratozással és képekkel rendelkező objektumokat. A következő leképezés például több különböző típusú átfedő objektumot tartalmaz. Egyértelműen fontos ezen objektumok megjelenítésének és nyomtatásának sorrendje.

Általában a feliratozási objektumokat a többi objektum előtt szeretné megjeleníteni és nyomtatni, a sraffozásokat és kitöltéseket pedig azok mögött. A kitakarás objektumok az alattuk lévő objektumok módosítása nélkül biztosítanak üres területet a szövegek beírásához.

Több opcióval választhatja ki, mely objektumokat jeleníti meg és nyomtatja a többi objektum előtt vagy mögött. Ezenkívül megadhatja az adott típusú objektumok rajzolási sorrendjét. Az összes sraffozást és kitöltést a háttérbe küldheti például.

Megjegyzés: Az átfedő objektumok megjelenítési sorrendjét csak az adott téren belül, a modelltérben vagy a papírtérben szabhatja meg.