A COM port további beállításai párbeszédpanel

További hardveres folyamatvezérlési beállításokat tesz lehetővé a soros portokhoz.

PLOTTERKEZELŐ (parancs) Keres: Kattintson duplán egy PC3-fájlra > Portok lap > Port beállítása > Speciális

Opciók

A következő lehetőségek jelennek meg.

CTS

Lehetővé teszi a Clear To Send folyamatvezérlést. Ez a kapcsoló figyeli a 25-tűs soros port 5-ös számú és a 9-tűs soros port 8-as számú tűjét. A CTS egy bejövő bit, amely a plotter vagy nyomtató kimenetét jelzi.

DSR

Lehetővé teszi a Data Set Ready folyamatvezérlést. A 25 tűs portok 6-os, a 9 tűs portok 6-os tűjét figyeli. A DSR egy bejövő bit, amely a plotter vagy nyomtató kimenetét jelzi.

RLSD

Lehetővé teszi a Received Line Signal Detector folyamatvezérlést. Ezt néha DCD-nek vagy Data Carrier Detect-nek hívjuk. Ez egy bemeneti tű, amely a plotter vagy nyomtató kimenetét jelzi. A 25 tűs portok 8-as, a 9 tűs portok 1-es tűjét figyeli.

RTS

A Request To Send kimeneti bitet irányítja. A nyomtatóhoz vagy plotterhez a 25 tűs soros port 4., vagy a 9 tűs soros port 7. tűjén küld jelet.

Letiltva

Letiltja az RTS vonalat, ha az eszköz meg van nyitva.

Bekapcsolva

Engedélyezi az RTS vonalat, ha az eszköz meg van nyitva.

Átvitelvezérlés

Engedélyezi az RTS folyamatvezérlést. Az illesztőprogram növeli az RTS vonalat, ha a bemeneti puffer nincs félig, és csökkenti azt, ha a puffer több mint háromnegyed részben megtelt.

Átkapcsolás

Meghatározza, hogy az RTS vonal aktív-e, ha vannak elküldhető adatok. Ha minden pufferelt adat el lett küldve, az RTS vonal alacsony.

DTR

A Data Terminal Ready kimeneti tűt vezérli. A nyomtatóhoz vagy plotterhez a 25 tűs soros port 20-as, vagy a 9 tűs soros port 4-es tűjén küld jelet.

Letiltva

Letiltja a DTR vonalat, ha az eszköz meg van nyitva.

Bekapcsolva

Engedélyezi a DTR vonalat, ha az eszköz meg van nyitva.

Átvitelvezérlés

Bekapcsolja a DTR folyamatvezérlést.