Lapkészlet archiválása párbeszédpanel

Összecsomagolja az aktuális lapkészlethez tartozó archiválni kívánt fájlokat.

ARCHIVÁL (parancs) Keres

A Lapok lap az archív csomagba kerülő lapok listáját jeleníti meg lapsorrendben, az összefüggések figyelembe vételével. A Fájlok fa nézete lap hierarchikus fa formájában jeleníti meg az archív csomagba kerülő fájlokat. A Fájlok táblázata lap táblázat formájában jeleníti meg az archív csomagba kerülő fájlokat.

Az archív csomagba kerülő fájlok neve mellett pipa áll. Ha egy fájlt el kíván távolítani az archív csomagból, jelölje be a jelölőnégyzetet. Kattintson a jobb gombbal a fájlok megjelenítési területén – a megjelenő helyi menüben kijelölheti vagy kitörölheti egyszerre az összes jelölőnégyzetet.

Megjegyzés: Győződjön meg arról, hogy az archiválásra kerülő fájlok nincsenek megnyitva egyetlen alkalmazásban sem.

Opciók

A következő lehetőségek jelennek meg.

Lapok lap

Az archív csomagba kerülő lapok listáját jeleníti meg lapsorrendben, az összefüggések figyelembe vételével. Egy lapkészletnek nyitva kell lennie a Lapkészlet kezelőben. Az archiválást a megjelenő helyi menüből választhatja ki, ha a jobb gombbal kattint a legfelső szinten található lapkészlet csomópontra, de beírhatja az ARCHIVÁL parancsot is a parancsprompthoz.

Fájlok fa nézete lap

Hierarchikus fa formájában jeleníti meg az archív csomagba kerülő fájlokat. Alapértelmezésben minden olyan fájl, amely az aktuális rajzhoz tartozik (például az xrefek, nyomtatási stílusok és betűtípusok), szerepel a listán. További fájlokat adhat az archív csomaghoz, vagy már ott lévő fájlokat távolíthat el. URL címek által hivatkozott kapcsolódó fájlok nem kerülnek az archív csomagba.

Fájlok táblázata lap

Táblázat formájában jeleníti meg az archív csomagba kerülő fájlokat. Alapértelmezésben minden olyan fájl, amely az aktuális rajzhoz tartozik (például az xrefek, nyomtatási stílusok és betűtípusok), szerepel a listán. További fájlokat adhat az archív csomaghoz, vagy már ott lévő fájlokat távolíthat el. URL címek által hivatkozott kapcsolódó fájlok nem kerülnek az archív csomagba.

Fájl hozzáadása

Egy szabványos fájlkiválasztó párbeszédpanelt jelenít meg, amelyben kiválaszthat egy újabb archiválni kívánt fájlt. Ez a gomb megjelenik a Fájlok fa nézete lapon és a Fájlok táblázata lapon is.

Adja meg az archívumhoz hozzáfűzni kívánt megjegyzéseket

Ezen a területen megadhatja az archív csomagra vonatkozó megjegyzéseket. A megjegyzések az archívum kísérőjelentésébe kerülnek. Egy archive.txt nevű ASCII szövegfájl létrehozásával megadhat egy megjegyzéseket tartalmazó sablont is, amelyet alapértelmezettként csatolhat az összes archív csomaghoz.Ezt a fájlt a Támogatási fájlok keresési útvonala opcióval meghatározott helyre kell mentenie a Beállítások párbeszédpanel Fájlok lapján.

Jelentés megtekintése

Az archív csomagba kerülő kísérőjelentés tartalmát jeleníti meg. Minden, az archívumhoz megadott megjegyzés megjelenítésre kerül. Ha készült alapértelmezett megjegyzéseket tartalmazó szövegfájl, akkor a jelentés az abban foglaltakat is tartalmazza.

Mentés másként

Megnyitja a Jelentésfájl mentése másként párbeszédpanelt, ahol megadhat egy elérési útvonalat a jelentés mentéséhez. A kísérőjelentés-fájl automatikusan belekerül minden létrehozott archív csomagba; a Mentés másként gomb használatával a kísérőjelentés-fájl egy további másolatát mentheti egyéb célokra.

Archívumbeállítás módosítása

Megjeleníti az Archívumbeállítás módosítása párbeszédpanelt, ahol megadhatja az archív csomag beállításait.