Információk a parancsok kereséséről

Parancsok keresése a felület különböző helyein.

Az alkalmazásmenüből

A parancskeresési mező az alkalmazásmenü tetején jelenik meg. A találatok között menüparancsok, alapvető eszköztippek és szöveges parancssori karakterláncok szerepelhetnek. A keresőkifejezést bármilyen nyelven megadhatja. Az eredmények az aktuális munkaterületre vonatkoznak.

A parancssorból

A javasolt parancsok listája megjelenik, amint megadja a parancs első néhány betűjét akár a parancsablakban, akár a dinamikus adatbeviteli mezőben. Alapértelmezés szerint a lista a következő jellemzőkkel rendelkezik:
  • A megadott betűkkel kezdődő leggyakrabban használt parancsok a lista tetején jelennek meg. Idővel a lista prioritási sorrendje a leggyakrabban használt parancsoknak megfelelően változik.
  • Ha következetesen elír, majd ezt követően választ ki egy parancsot, a javaslati lista megváltozik, hogy minden olyan esetben is megjelenítse a parancsot, amikor az elírást adja meg.
  • Ez a javaslati lista olyan parancsokat sorol fel, amelyek a beírt betűket tartalmazzák, valamint azokat a parancsokat, amelyek azokkal a betűkkel kezdődnek.

A Tab billentyűvel elérheti a rendszerváltozók listáját. Kattintson a keresősávra, ha a weben szeretne a megadott parancsra vonatkozó információt keresni.

A javaslatlista megjelenítését módosító beállítások a parancsablaktól balra található Testreszabás gomb Bevitel beállításai lehetőségére kattintva érhetők el.