További információk a dátum- és időbélyegzőkről

Követheti a rajz módosításait oly módon, ha beilleszt olyan információkat, amelyek azonosítják a módosítás fájlnevét, idejét és dátumát, valamint a módosítást végző személy nevét.

A módosítási információk beillesztése a REVDATE nevű blokkban mentett attribútumokként történik, és a program automatikusan frissíti azokat. Az attribútumok tartalmazzák az információt, a blokk az attribútumok egy elnevezett csoportosítása. Az attribútumok a következők:

Ha nem illeszti be a dátum- és időbélyegzőt a rajz létrehozásakor, beillesztheti később is. A program blokkot szúr be a megadott pontban. Ha szükséges, szétszedheti ezt a blokkot és áthelyezheti az egyes attribútumokat. Az újonnan elhelyezett attribútumokat REVDATE nevű blokként mentve biztosíthatja, hogy minden esetben frissítve legyenek, ha a REVDATE parancsot használja.

Megjegyzés:

A REVDATE blokk módosításához a Blokkszerkesztőt is használhatja.

Alapértelmezés szerint a dátum és idő bélyegző által használt felhasználónév a telepítéskor megadott név. Ha másik személy dolgozik a rajzon, megváltoztathatja a REVDATE által használt nevet.

Az idő és dátum formátumát is megváltoztathatja, ha aWindows Vezérlőpult mappájának Területi beállítások ikonjára kattint.