Információk az alávetítések megjelenésének beállításáról

Módosíthatja az egyes alávetítések kontrasztját, halványítását, valamint monokrómbeállítását. Az alávetítés színe invertálható is a háttérszínhez képest a jobb láthatóság érdekében.

Ezen beállítások módosítása nem okoz változást az eredeti fájlban, és az alávetítésnek a rajzban szereplő többi példányára sincs hatással. Ha ki van jelölve egy alávetítés, a Tulajdonságok palettán módosíthatja az alávetítés kontrasztját, halványítását, továbbá monokróm- és színbeállítását. Használhatja továbbá a DWFBEÁLLÍT, a PDFBEÁLL, a DGNBEÁLLÍT és a BEÁLLÍT parancsokat.

A kontraszt, a halványítás és a monokrómbeállítás értékének módosítása esetén változik a kinyomtatott kép is.

Színek beállítása háttérnek

A Színek beállítása háttérnek beállítás azt szabja meg, hogy az alávetítési színek láthatók legyenek-e a rajz háttérszíne előtt. Az alapértelmezett Igen beállítás azt jelenti, hogy a program elemzi az alávetítés és a rajzi környezet háttérszíneit annak megállapítása érdekében, hogy mindkettő világos, illetve sötét-e, vagy az egyik sötét, a másik pedig világos. Ha az egyik háttér világos, a másik pedig sötét, az alávetítés színeit átváltja a program úgy, hogy az alávetítés látható legyen. Ha a beállítás Nem, akkor a program az alávetítés eredeti színeit használja. A háttérszínektől függően az alávetítés esetleg nem látható.