Információk értékkészletek megadásáról dinamikus blokkokhoz

Megadhat értékkészletet hossz, poláris, XY és elforgatási műveletparaméterekre, valamint minden kényszerparaméterre vonatkozóan.

Az értékkészlet egy paraméterhez tartozó értékek tartománya vagy listája. A blokkreferenciákban ezek az értékek legördülő listaként is megjeleníthetők a Tulajdonságok palettán, a paramétercímkék mellett (az Egyéni területen). Az értékkészletet a paramétereket adott értékekre korlátozza a blokkreferencia rajzban történő szerkesztésekor. Ha egy ablakblokkban definiált hosszparaméterhez például a 20, a 40 és a 60 elemet tartalmazó értékkészletet adja meg, az ablak csak 20, 40 vagy 60 egység széles lehet.

Az új értéklista automatikusan átveszi a blokkdefiníció paraméterének aktuális értékét. Ez az alapértelmezett érték érvényes a blokkreferencia rajzba illesztésekor.

Megjegyzés: Ha újradefiniálja egy értékkészlet értékeit azután, hogy a paramétertulajdonságokat hozzáadta egy keresési táblázathoz, frissítse a keresési táblázatot, hogy annak értékei megegyezzenek az értékkészlet értékeivel.