Zippelt küldeménycsomag létrehozása

  1. Kattintson az Alkalmazás gombra Közzététel e-Küldemény.
  2. A Küldemény készítése párbeszédpanelen kattintson a Fájlok fa nézete vagy Fájlok táblázata lapra, majd kattintson a Fájl hozzáadása gombra.
  3. (Választható) A Fájl hozzáadása a küldeményhez párbeszédpanelen válassza ki az elküldeni kívánt fájlokat. Kattintson a Megnyitás gombra. Ismételje ezt további mappák esetében, ha szükséges.
  4. A Küldemény készítése párbeszédpanelen a fájlok fastruktúrájában vagy táblázatában törölje a jelet az elküldeni nem kívánt fájlok melletti jelölőnégyzetből. A Fájlok fa nézete lapon a rajzfájlcsomópontokra kattintva kibonthatja azokat, és megjelenítheti a függő fájlokat.
  5. Kattintson a Küldeménybeállítások gombra. Kattintson a Módosítás gombra.
  6. A Küldeménybeállítás módosítása párbeszédpanelen kattintson a nyílra a Küldemény típusa lista megjelenítéséhez. Válassza a Mappa (fájlok halmaza) vagy a Zip (*.zip) lehetőséget. Emellett megadhat további használni kívánt küldeménybeállításokat.
  7. A Küldemény mappája területen kattintson a Tallózás gombra a küldemény létrehozásához használni kívánt mappa megadásához. Megjelenik egy szabványos fájlkiválasztási párbeszédpanel.
  8. Jelölje ki azt a mappát, amelyben létre kívánja hozni a küldeményt, majd kattintson a Megnyitás gombra.
  9. Zárja be a Küldeménybeállítás módosítása párbeszédpanelt.
  10. Zárja be a Küldeménybeállítások párbeszédpanelt.
  11. (Választható) A Küldemény készítése párbeszédpanel megjegyzések számára fenntartott részén adjon meg további megjegyzéseket, melyeket a jelentésfájlban el kíván helyezni.
  12. Kattintson az OK gombra a küldemény létrehozásához a megadott mappában.