Küldeménycsomag létrehozása lapkészletből

A lapkészletkezelő használatával kényelmesen hozhat létre küldeménycsomagokat a teljes készletből, egy alkészletből vagy egyetlen lapból. A Lapkészlet kezelő segítségével pontosan megadhatja, mit kíván elküldeni.

  1. Nyisson meg egy elküldeni kívánt lapkészletet.
  2. A Lapkészlet kezelő Lapok lapján kattintson a jobb gombbal a Lapok fastruktúra alábbi típusú csomópontjainak egyikére:
    • Lapkészlet (legfelső szintű csomópont).Teljes lapkészlet elküldése.
    • Lapalkészlet (alsóbb szintű csomópont). Lapalkészlet vagy a lapkészlet egy kijelölt részének elküldése.
    • Lap (legalsó szintű csomópont). Egy kiválasztott lap vagy egy lapkészlet kijelölt részének elküldése.
  3. Válassza a helyi menün az e-Küldemény parancsot.

    A Küldemény készítése párbeszédpanel Lapok lapján az egy rajzfájlhoz tartozó lapok egymás alatt, behúzással kerülnek felsorolásra. A lap kiválasztása vagy törlése automatikusan kiválasztja vagy törli az alatta található lapokat, mivel a lap elküldése automatikusan az egész rajz elküldését eredményezi.

    Megjegyzés: Javasolt több küldeménybeállítás létrehozása és mentése. Ezután ha küldeményt kell létrehoznia, kiválaszthat egyet a küldeménybeállítások közül, és nem kell az 4–11 lépéseket újra végrehajtania.
  4. A Küldemény készítése párbeszédpanelen kattintson a Küldeménybeállítások gombra. Kattintson a Módosítás gombra.
  5. A Küldeménybeállítás módosítása párbeszédpanelen kattintson a nyílra a Küldemény típusa lista megjelenítéséhez, majd válassza ki a létrehozni kívánt küldemény típusát. Emellett megadhat további használni kívánt küldeménybeállításokat. A Küldemény beállításai területen általában ajánlott az első opció, a Mappaszerkezet használata választógomb bejelölése. A forrás gyökérmappája az a mappa, amelyben a rajzkészletfájl (.dst) tárolásra kerül. Használja a Fájlok és mappák megtartása beállítást az AutoCAD 2007 e-Küldemény funkció használatához.
  6. A Küldemény mappája területen kattintson a Tallózás gombra a küldemény létrehozásához használni kívánt mappa megadásához. Megjelenik egy szabványos fájlkiválasztási párbeszédpanel.
  7. Jelölje ki azt a mappát, amelyben létre kívánja hozni a küldeményt, majd kattintson a Megnyitás gombra.
  8. Kattintson az OK gombra a Küldeménybeállítás módosítása párbeszédpanel bezárásához.
  9. Kattintson a Bezárás gombra a Küldeménybeállítások párbeszédpanel bezárásához.
  10. (Választható) A Küldemény készítése párbeszédpanel megjegyzések számára fenntartott részén adjon meg további megjegyzéseket, melyeket a jelentésfájlban el kíván helyezni.
  11. Kattintson az OK gombra a küldemény létrehozásához a megadott mappában.