Információk az eszköztárakról

Az eszköztárak biztosítják a számos testre szabható út egyikét a parancsok elindításához és a beállítások módosításához.

Eszköztárak típusai

Az eszköztárak a parancsok indításához tartozó gombokat tartalmazzák. A gombok jobb alsó sarkában található fekete háromszög azt jelzi, hogy a megnyíló leporelló menü kapcsolódó parancsokat tartalmaz. Amikor a mutató az ikon felett van, tartsa nyomva a bal egérgombot, amíg a leporelló eszköztár megjelenik.

Alapértelmezés szerint megjelenik az alkalmazásablak tetején található Gyorselérési eszköztár. Gyakran használt parancsokat tartalmaz, valamint a fájlok megnyitásához és mentéséhez szükséges szabványos parancsokat.

Megjegyzés: A Felhasználói felület testreszabása párbeszédpanel segítségével az eszköztárakat szalagpanelekké alakíthatja.

Eszköztárak megjelenítése vagy elrejtése, rögzítése és átméretezése

Az eszköztárakat megjelenítheti vagy elrejtheti, és kiválasztásait elmentheti egy munkaterületre. A szalag Felhasználói kezelőfelület paneljének Nézet lapján választhat az eszköztárak listájából. Létrehozhatók felhasználói eszköztárak is.

Az eszköztár lehet lebegő vagy rögzített. A lebegő eszköztár a képernyőn bárhol megjeleníthető, és új helyre húzhatja, átméretezheti vagy rögzítheti azt. A rögzített eszköztár a rajzterület bármely éléhez hozzácsatolható.