Információk a Gyorselérési eszköztárról

A [Gyorselérési] eszköztár segítségével a gyakran használt eszközök jeleníthetők meg.

A visszavonás és az újbóli alkalmazás előzményeinek megtekintése

A legtöbb programhoz hasonlóan a Gyorselérési eszköztár megjeleníti a munkája módosításainak visszavonására és a módosítások újbóli alkalmazására szolgáló lehetőségeket. Ha kicsit korábbi módosítást szeretne visszavonni vagy újból alkalmazni, kattintson a Vissza vagy az Előre gomb jobb oldalán található nyílra.

Parancsok és vezérlőelemek hozzáadása

Könnyedén adhat gyakran használt eszközöket a Gyorselérési eszköztárhoz, ha a jelzett nyílgombra, majd a legördülő menü kívánt elemeire kattint.

Tipp: Ha gyorsan szeretne egy szalagon lévő gombot a Gyorselérési eszköztárhoz adni, a jobb gombbal kattintson a szalagon található megfelelő gombra, majd válassza a Felvétel a Gyorselérési eszköztárra lehetőséget.

A program a gombokat a Gyorselérési eszköztár alapértelmezett parancsainak jobb oldalán helyezi el. Ezen parancsok egyikének eltávolításához használja a CUI-szerkesztőt, és nyissa meg a [+] Gyorselérési eszköztárak > [+] Gyorselérési eszköztár 1 elemet. Innen kattinthat, és lenyomhatja a Delete billentyűt. Az elemeket húzhatja is, hogy módosítsa a sorrendjüket az eszköztáron.