Gyorstulajdonságok lap (Rajzbeállítások párbeszédpanel)

RAJZBEÁLL (parancs)

Megjegyzés: Az illusztráción látható 3D tárgyraszter nem érhető el az AutoCAD LT programban.

Opciók

A Gyorstulajdonságok paletta megjelenítése

A Gyorstulajdonságok palettát jeleníti meg az objektumok kiválasztásakor, az objektumtípustól függően. (QPMODE rendszerváltozó)

A Gyorstulajdonságok paletta megjelenítéséhez be kell kapcsolni a PICKFIRST rendszerváltozót. Ezen felül, a GYORSTULAJDONSÁGOK parancs beírásával is kiválaszthat objektumokat.

Palettamegjelenítés

A Gyorstulajdonságok paletta megjelenítési tulajdonságait állítja be. További információ: A Gyorstulajdonságok testreszabása.

Minden objektum

Azt állítja be, hogy a Gyorstulajdonságok paletta bármilyen objektumok esetén megjelenjen, és ne csak azokon az objektumtípusokon, amelyekre a Felhasználói felület testreszabása (CUI) szerkesztőben azt adta meg, hogy megjelenjenek a tulajdonságai.

Csak a megadott tulajdonságokkal rendelkező objektumok

Azt állítja be, hogy a Gyorstulajdonságok paletta csak olyan objektumtípusok esetén jelenjen meg, amelyekre a Felhasználói felület testreszabása (CUI-) szerkesztőben azt adta meg, hogy megjelenjenek a tulajdonságai.

Paletta helye

Azt szabályozza, hogy hol jelenjen meg a Gyorstulajdonságok paletta.

Mutatótól függő

A Gyorstulajdonságok paletta a mutató közelében jelenik meg. (QPLOCATION rendszerváltozó)

Síknegyed:

Megadja, hogy a mutató közelében található négy síknegyed közül melyik jelenítse meg a Gyorstulajdonságok palettát. Az alapértelmezett hely a mutatótó jobbra és felfelé van.

Távolság képpontban:

A Gyorstulajdonságok paletta mutatótól való távolságát adja meg képpontokban. 0 és 400 közötti egész értékeket adhat meg.

Statikus

A Gyorstulajdonságok paletta megjelenítése rögzített helyen. A paletta vontatásával határozhat meg új helyet. (QPLOCATION rendszerváltozó)

Paletta viselkedése

A Gyorstulajdonságok paletta viselkedését állítja be.

Paletta automatikus összecsukása

A Gyorstulajdonságok paletta csak megadott számú tulajdonságot jelenít meg. A paletta kibővül, amikor fölé helyezi a mutatót.

Sorok minimális száma

Megadja, hogy összezárt állapotban hány tulajdonság jelenjen meg a Gyorstulajdonságok palettán. 1 és 30 közötti egész értékeket adhat meg.