További információk a nyomtatásistílus-táblázatok elrendezésekhez való hozzárendeléséről

A rajz egyes elrendezéseihez különböző nyomtatásistílus-táblázatokat rendelhet hozzá az objektumok kinyomtatásának szabályozásához.

A nyomtatásistílus-táblázat a modelltérben és a papírtérben is érvényes. Ha a rajzot a nyomtatási stílusok használata nélkül szeretné kinyomtatni, a nyomtatásistílus-táblázat legördülő listájából válassza a Nincs elemet.

Az elnevezett nyomtatásistílus-táblázatok használatakor a rajz objektumai vagy közvetlen hozzárendelésű nyomtatási stílussal rendelkeznek, vagy pedig a fóliájuk nyomtatási stílusát öröklik.

Az elrendezések nyomtatási stílusai által eredményezett változások megjelenítéséhez az Oldalbeállítás párbeszédpanel Nyomtatásistílus-táblázat területén jelölje be a Stílusok megjelenítése jelölőnégyzetet.

Megjegyzés:

Egy xref aktuális rajzba történő beillesztésekor a program az összes definiált nyomtatásistílus-táblázatot is beilleszti. Az objektumok nyomtatási képét a Nyomtatásistílus-táblázat szerkesztőben a hozzárendelt nyomtatásistílus-táblázatok szerkesztésével módosíthatja.