DWF- és DWFx-közzétételi beállítások megadása lapkészletekhez

A DWF- és DWFx-fájlok esetében megadhatja a közzétételi beállításokat, és a lapkészlettel mentheti azokat. Ezután a rendszer ezeket a beállításokat tekinti alapértelmezett beállításoknak, amikor a lapkészletet DWF vagy DWFx formátumban teszi közzé.

  1. Válassza a következőt: Nézet lap Paletták panel Lapkészletkezelő. Keres
  2. A Lapkészletkezelőben a Laplista lapon jelölje ki azt a lapkészletet, amelyet közzé kíván tenni.
  3. Kattintson a Közzététel gombra. Majd válassza a Lapkészlet DWF-közzétételi beállításai menüpontot.
  4. A Lapkészlet közzétételi beállításai párbeszédpanelen, az Általános DWF-beállítások és a DWF-adatbeállítások területen kattintson bármelyik pontra a következők közül a beállítás Belefoglalás értékre való módosításához.
    • Fóliainformációk
    • Lapkészlet-információk. A belefoglalható attribútumok a leírások és a felhasználói tulajdonságok.
    • Lapinformációk. A belefoglalható attribútumok a lapcímek, a lapszámok, a leírások, a lapkészletek, az alkészletek és a lapok felhasználói tulajdonságai.
    • Blokkinformációk. Ha blokkadatokat is felvesz, akkor ki kell választania a használni kívánt blokksablonfájlt, vagy létre kell hoznia egy újat. A blokkokat és a blokkok tulajdonságait, attribútumait definiáló blokksablon fájl benne lesz a közzétett DWF- vagy DWFx-fájlban.
      Megjegyzés: Néhány laptulajdonságot mindig közöl a DWF- vagy DWFx-fájlban (attól függetlenül, hogy hogyan állítja be a Lapkészlet közzétételi beállításai párbeszédpanel opcióit). Ezek a következők: lap neve, mérete, szerző, létrehozó, létrehozási idő és módosítási idő.