További információk a látványhűség megőrzéséről feliratozási objektumoknál

A feliratozási objektumokkal való munka során fenntarthatja a látványhűséget akkor is, ha ezen objektumokat AutoCAD 2007-alapú vagy annál régebbi termékkel tekinti meg. A látványhűséget a SAVEFIDELITY rendszerváltozó szabályozza.

Ha főként a modelltérben dolgozik, célszerű kikapcsolni a látványhűséget. Ha azonban rajzokat cserél más felhasználókkal és fontos az elrendezés pontosságának megőrzése, a látványhűséget be kell kapcsolni (a SAVEFIDELITY beállítása legyen 1).

A feliratozási objektumok több léptékábrázolással rendelkezhetnek. Bekapcsolt látványhűség esetén a feliratozási objektumokat felbontja a rendszer, a léptékábrázolások mentése pedig külön fóliákba történik, névtelen blokkokként. Ezek a fóliaelnevezések az eredeti fólia nevéből és egy hozzáfűzött számból állnak. Ha szétveti a blokkot egy 2007-es vagy régebbi AutoCAD-alapú termékben, majd megnyitja a rajzot egy 2008-as vagy újabb AutoCAD-alapú termékben, valamennyi léptékábrázolás külön feliratozási objektummá válik adott feliratozásléptékkel.