Információk az elnevezett nyomtatási stílusok használatáról

Az elnevezett nyomtatási stílusokat ugyanúgy kell hozzárendelni az objektumokhoz és fóliákhoz, mint a vonaltípust és a színt.

A FÓLIA nyomtatási stílusú objektumok a fóliájuk nyomtatási stílusát öröklik.

Objektum nyomtatási stílusának megváltoztatásához a Tulajdonságok palettát, fólia nyomtatási stílusának megváltoztatásához pedig a Fóliatulajdonság-kezelőt használja.

Mivel az egyes elrendezésekhez különböző nyomtatásistílus-táblázatok rendelhetők hozzá, és egy elnevezett nyomtatásistílus-táblázat számos nyomtatási stílust tartalmazhat, objektumhoz vagy fóliához olyan nyomtatási stílus rendelhető hozzá, amely nem szerepel minden nyomtatásistílus-táblázatban. Ebben az esetben a nyomtatási stílus hiányzik a Nyomtatási stílus kiválasztása párbeszédpanelen; az objektum alapértelmezett nyomtatási tulajdonságai lesznek alkalmazva. Ha a Stílus1 elnevezett nyomtatásistílus-táblázat az „A” és „B” nyomtatási stílusokat tartalmazza, a Stílus2 nevű elnevezett nyomtatásistílus-táblázat pedig a „B” és „C” nevűt, a Stílus1 táblázatot használó elrendezésekben a „C” stílust használó objektumok úgy vannak feltüntetve, mint amelyekből hiányzik egy nyomtatási stílus. Ezeket az objektumokat a program az alapértelmezett beállítások szerint nyomtatja ki.