GYIK: Miért nem jelenik meg az online térkép?

Az online térkép a következő feltételek mellett nem jelenik meg (a nézetablakokban és a Földrajzi elhelyezkedés párbeszédpanelen).

Nem csatlakozik az internethez

Ha az internetkapcsolat folyton megszakad, a térkép nem jelenik meg.

Nincs bejelentkezve az Autodesk-fiókjába

Az online térképszolgáltatás az Autodesk-fiókjának része. Ha nincs bejelentkezve, a térkép nem jelenik meg.

Azt választotta, hogy nem használja a térképeket

Amikor az első alkalommal próbál megjeleníteni egy térképet egy rajzolási munkamenet során, a program megjeleníti a Földrajzi helymeghatározás - Online térképadatok feladat párbeszédpanelt. Ha a „Kívánja használni az online térképadatok szolgáltatást?” kérdésre a „Nem” lehetőséget választja, akkor a térképek nem jelennek meg. Indítsa újra az AutoCAD programot és válassza az „Igen” lehetőséget, amikor a feladat párbeszédpanel ismét megjelenik.

Ha nem jelenik meg a feladat párbeszédpanel, valószínűleg bejelölte az „Emlékezzen erre a döntésre” lehetőséget. Kövesse a rejtett párbeszédpanelek megjelenítésére vonatkozó utasításokat, majd próbálkozzon újra.

Kommunikációs probléma a térképkiszolgálóval

Bizonyos esetekben elképzelhető, hogy kommunikációs vagy kiszolgálói problémák miatt ideiglenesen nem jelennek meg a térképek. Ilyen esetben arra kérjük, hogy várjon egy kicsit, majd próbálja meg ismét elérni a térképet.

Proxykiszolgálói hibák

Elképzelhető, hogy a térképkiszolgálóhoz irányított kérést tiltja a proxykiszolgáló.