Koordinátaértékek megadása a mutatóbeviteli eszköztippben

  1. Ellenőrizze, hogy a dinamikus adatbevitel engedélyezve van-e. Ezt úgy teheti meg, ha biztosítja, hogy a DYNMODE értéke 3 legyen.
  2. Koordinátaértékek megadásához vagy a lehetőségek kiválasztásához használja a következő módszerek egyikét:
    • 2D derékszögű koordináták megadásához írja be az X koordináta értékét és egy vessző (,) karaktert, majd adja meg az Y koordináta értékét, és nyomja le az Enter billentyűt.
    • Poláris koordináták megadásához adja meg az első ponttól való távolságot és nyomja le a Tab billentyűt, majd adjon meg egy szögértéket, és nyomja le az Enter billentyűt.
    • Ha egy lefelé nyíl ikon jelenik meg a prompt után, nyomja le a LEFELÉ NYÍL billentyűt, amíg egy pont nem jelenik meg az opció mellett. Nyomja le az Enter billentyűt.
    • A legutóbbi koordináták eléréséhez nyomja le a FELFELÉ NYÍL billentyűt, vagy kattintson a jobb gombbal és válassza a Legutóbbi bevitel parancsot a helyi menüben.
Megjegyzés: Méret bevitelekor, miután a beviteli mezőben megadott egy értéket és lenyomta a Tab billentyűt, a mezőben egy lakat ikon jelenik meg, a beírt érték pedig korlátozza a mutató mozgását.