DWF-közzététel beállításai párbeszédpanel

A közzétett DWF- és DWFx-fájlok általános beállításait adja meg, például a fájl nevét, mentési helyét és fóliainformációit.

KÖZZÉTESZ (parancs) Keres: Válassza a Közzététel DWF formátumban lehetőséget > Közzétételi beállítások

Fontos: Mielőtt közzétenne egy többlapos DWF- vagy DWFx-fájlt, be kell állítani a Közzététel ide legördülő listában ezek közül a formátumok közül az egyiket. A beállítás a Közzététel párbeszédpanel bal felső sarkában található.

Opciók

Alapértelmezett kimeneti hely (nyomtatás fájlba)

Megadja azon kimeneti mappa nevét, ahová a DWF-, DWFx- és nyomtatási fájlok mentve lesznek, amikor közzéteszi a rajzlapokat.

Általános DWF-beállítások

Beállításokat ad meg egy egylapos DWF- vagy DWFx-fájlhoz.

Típus

Megadja, hogy egylapos DWF- vagy DWFx-fájl vagy egyetlen, többlapos DWF- vagy DWFx-fájl jöjjön létre a Közzététel párbeszédpanelen felsorolt lapokból.

Elnevezés
  • Név kérése – Megjelenít egy szabványos fájlkiválasztó párbeszédpanelt a többlapos DWF- vagy DWFx-fájl útvonalának és fájlnevének megadásához.
  • Név megadása – Feloldja a közvetlenül alatta található Név mezőt, amelyben megadhatja a többlapos DWF- vagy DWFx-fájl nevét.
Név

Itt adhatja meg a DWF-, illetve DWFx-fájl nevét. A Név mező feloldásához a fenti Elnevezés mező a Név megadása lehetőségre kell, hogy legyen állítva.

Fóliainformációk

Megadja, hogy a fóliainformációk szerepelnek-e a közzétenni kívánt DWF-, illetve DWFx-fájlokban.

Megjegyzés: A 3D DWF-, illetve 3D DWFx-fájlbejegyzésekhez tartozó fóliainformációk nem lesznek közzétéve.
Egyesítésvezérlés

Azt adja meg, hogy az átfedő vonalak egyesülnek (a vonalak színe egy harmadik színné keveredik össze) vagy egymást felülírják-e (a legutóbb rajzolt vonal eltakarja az alatta levőket).

DWF adatbeállítások

Felsorolja azokat az adatokat, amelyeket igény szerint belefoglalhat a DWF- vagy DWFx-fájlba, továbbá lehetőséget ad ilyen adatok megadására is.

Blokk információ

Azt adja meg, hogy a blokktulajdonságok és attribútuminformációk bekerülnek-e a közzétenni kívánt DWF-, illetve DWFx-fájlokba.

Megjegyzés:

A blokkinformációkat el kell mentenie a fájllal ahhoz, hogy a blokksablonfájl-információk elérhetők legyenek.

Blokksablonfájl

Lehetőséget ad új blokksablonfájl (DXE-fájl) készítésére, meglévő blokksablonfájl szerkesztésére, valamint korábban létrehozott blokksablonfájl beállításainak felhasználására.

A Létrehozás opció megnyitja a Blokksablon közzététele párbeszédpanelt, amelynek segítségével létrehozhat egy új blokksablont.

A Módosítás opció megnyitja a Blokksablon kiválasztása párbeszédpanelt (egy szabványos fájlkiválasztó párbeszédpanelt), ahol kiválaszthat egy módosítani kívánt létező blokksablont.

Megjegyzés:

Amikor csak 3D DWF- vagy 3D DWFx-fájlok vannak kijelölve közzétételre, akkor a Blokkinformáció és a Blokksablonfájl „nem elérhető”-vé válik, és nem lehet módosítani.

3D DWF opciók

A 3D DWF-közzététel az AutoCAD LT programban nem érhető el.

Csoportosítás xref hierarchia alapján

Az xref hierarchia alapján rendezi az objektumokat a megtekintőben. Ha Nem-re van állítva, akkor az xrefek a többi objektumhoz hasonlóan lesznek-e kilistázva a megjelenítőben. Alapértelmezés = Nem.

Közzététel anyagokkal

A legtöbb anyag, amelyet a modellhez hozzárendelt, közzé lesz téve a 3D DWF, illetve a 3D DWFx-fájlban. Ha az anyag textúrákat tartalmaz, akkor csak a Diffúz leképezés lesz közzétéve a léptékével és tájolási adataival együtt. Alapértelmezés = Igen

Megjegyzés:

Amikor csak 2D DWF-fájlok vannak kijelölve közzétételre, az összes 3D DWF opció nem elérhetőként jelenik meg, és nem módosítható.