Mentés DWFx formátumban párbeszédpanel

A fájltulajdonságok, így a fájlnév és a létrehozandó DWFx-fájl helyének megadására szolgál.

DWFXEXPORT (parancs) Keres

Amikor a rajzot DWFx-fájlba exportálja, megjelenik a Mentés DWFx formátumban párbeszédpanel. Ezen a párbeszédpanelen megadhatja a fájl nevét, helyét, továbbá módosíthatja az exportálás, az oldalbeállítás és a nyomtatási bélyegző beállításait.

Opciók

A következő lehetőségek jelennek meg.

Beállítások

Megnyitja az Exportálás DWF-fájlba – Beállítások palettát, ahol módosíthatja az olyan DWFx-fájlbeállításokat, mint a fájl helye és a fóliainformációk.

Kimenet vezérlői

Megnyitás megjelenítőben, ha kész

Ha bejelöli ezt a lehetőséget, akkor az exportálás befejeztekor a DWFx-fájl megnyílik az alapértelmezett megjelenítő alkalmazásban.

Nyomtatási pecsét használata

Válassza ki, belekerüljenek-e a DWFx-fájlba a felhasználó által definiált adatok, így például a rajz neve, a dátum és az időpont, a nyomtatás léptéke. A nyomtatási bélyegző módosításához a Nyomtatási pecsét gombra kattintva nyissa meg a Nyomtatási pecsét párbeszédpanelt.

Exportálás

Kiválasztja a rajz exportálandó részét. Ha a papírtérben van, akkor kiválaszthatja az aktuális vagy az összes elrendezést. Ha a modelltérben van, kiválaszthatja az éppen megjelenített objektumokat, a rajz terjedelmét, illetve a kiválasztott területet.

Kiválasztási ablak gomb

Válassza ki a modelltérből exportálandó ablakterületet.

Oldalbeállítás

A DWFx-fájlba exportálhat az Oldalbeállítás-kezelőben megadott beállításokat használva, de felül is bírálhatja ezeket a beállításokat.

Oldalbeállítások felülírása

Lehetővé teszi az oldalbeállítások felülbírálatát.