PC3-fájl frissítése az új nyomtatóval párbeszédpanel

Megjeleníti a PC3-fájlban tárolt eszközillesztő-program nevét.

PLOT (parancs) Keres

Az eszköz lehet plotter vagy nyomtató. Ezen párbeszédpanel használatával kiválasztható egy érvényes plotter vagy nyomtató és frissíthető a meglévő PC3-fájl; emellett a módosítások menthetők új PC3-fájlként.

A párbeszédpanel megjelenik a PLOT és az OLDALBEÁLL parancs végrehajtásakor olyan elrendezésekben, amelyek beállításaiban érvénytelen vagy hiányzó plotter-, illetve nyomtatónevet tartalmazó PC3-fájl szerepel.

Opciók

A következő lehetőségek jelennek meg.

Szükséges eszköz

Megjeleníti az aktuális elrendezéshez konfigurált PC3-fájlban megadott eszközt.

Nyomtató neve

Felsorolja az elérhető plottereket, nyomtatókat, és PC3-fájlokat. Válasszon ki egy plottert, nyomtatót, vagy PC3-fájlt a PC3-fájlban megadott hiányzó nyomtató helyettesítésére. Válassza a Nincs opciót, ha nem szeretne semmilyen helyettesítést.

A Nincs opció választása esetén az aktuális elrendezés többi beállítása nem változik. Ha olyan plottert vagy nyomtatót választ, amely az eredeti PC3-fájlban megadottól eltérő illesztőprogramot használ, a következő konfigurációs információk megváltozhatnak a PC3-fájl mentésekor:

  • Nyomtatási minőség
  • Színmélység
  • Felbontás
  • Médiaforrás
  • Médiacél
  • Média befejező opciói (például hajtogatás és kötés)
  • Az előző eszköz vagy illesztőprogram bármely felhasználói beállítása

Ha a kiválasztott nyomtató vagy plotter nem támogatja a kiválasztott papírméretet, akkor az alapértelmezés szerinti papírméret lesz használva. Megjelenik egy figyelmeztető üzenet, amely lehetőséget ad a művelet visszavonására és a Nyomtatás vagy az Oldalbeállítás párbeszédpanelhez történő visszatérésre a Nincs eszköz beállítással.

Eszköz

A Nyomtató neve területen végrehajtott minden kijelölésnél, a megfelelő eszközillesztő-program neve megjelenik ebben az oszlopban, a következők szerint:

  • Egy kiválasztott nyomtatóhoz vagy plotterhez ez az oszlop jeleníti meg az eszköz illesztőprogramjának a nyomtató vagy plotter PC3-fájljában tárolt nevét.
  • Egy kiválasztott PC3-fájlhoz ez az oszlop megjeleníti a PC3-fájlban tárolt eszközillesztő-program nevét.
  • A Nincs opció választásakor ez az oszlop nem jelenít meg eszköznevet. A PC3-fájlban meghatározott hiányzó nyomtató nem lesz helyettesítve.
Állapotterület

Információt jelenít meg a kiválasztott plotterről, nyomtatóról, vagy PC3-fájlról.

PC3-fájl frissítése és mentése

Megjeleníti az aktuális elrendezés PC3-fájljának nevét. Ha a PC3-fájl nevének megváltoztatása nélkül kattint az OK gombra, a létező PC3-fájl az új nyomtató nevével frissül. Ha megváltoztatja a PC3-fájl nevét, és így kattint az OK gombra, a PC3-fájl másolata lesz mentve az új nyomtató információival.