Biztonsági beállítások párbeszédpanel

A végrehajtható fájlok terméken belüli futtatásának biztonsági korlátozásait vezérli.

BIZTONSÁGIBEÁLLÍTÁSOK (parancs)

Biztonsági szint

A futtatható fájlok útvonal-korlátozásait szabályozza, és hogy megjelenjen-e egy figyelmeztető párbeszédpanel. (SECURELOAD rendszerváltozó)

Magas

Csak megbízható helyekről tölti be a futtatható fájlokat. Minden egyéb helyen található futtatható fájlt figyelmen kívül hagy. (SECURELOAD rendszerváltozó = 2)

Közepesen

Megbízható helyekről tölti be a futtatható fájlokat. Figyelmeztetést jelenít meg az olyan betöltési kérelmek esetén, amelyek nem megbízható helyeken található futtatható fájloktól érkeznek. (SECURELOAD rendszerváltozó = 1)

Kikapcsolva

Figyelmeztetés nélkül tölti be a futtatható fájlokat. Ez a beállítás fenntartja a korábbi viselkedést, de nem ajánlott. (SECURELOAD rendszerváltozó = 0)

Megbízható helyek

A megbízható mappák helyét határozza meg, ahonnan a futtatható fájlokat be lehet tölteni és futtatni.

Fa nézet

Felsorolja azokat a mappákat a Támogatási fájlok keresési útvonalában felsoroltak közül, amelyek betölthetnek és futtathatnak futtatható fájlokat. (TRUSTEDPATHS rendszerváltozó)

Tallózás

Megjeleníti a Tallózás a mappák közt párbeszédpanelt, ahol megadhatja a listában kiválasztott mappa új helyét.

Hozzáadás

Hozzáadja egy mappa helyét a megbízható helyek listájához. Miután rákattintott a Hozzáadás lehetőségre, rákattinthat a Tallózás gombra a kívánt mappához valós navigációhoz.

Eltávolítás

Eltávolítja a kiválasztott mappahelyet a megbízható helyek listájáról.

Automatikus betöltés

Végrehajtható fájlok keresésekor:

Azt szabályozza, hogy a kezdőmappa és a jelenlegi rajzmappák beletartozzanak-e vagy ki legyenek-e zárva a futtatható fájl kereséséből. A kezdőmappát az asztalon található parancsikonnal vagy az egy fájlra való dupla kattintással elindított szoftverrel lehet meghatározni. (LEGACYCODESEARCH rendszerváltozó)

Válassza ki az acadlt.lsp betöltésének módját:

Azt vezérli, hogy az acad.lsp fájl vagy az AutoCAD LT acadlt.lsp fájlja minden rajzba vagy csak a munkamenetben elsőként megnyitott rajzba legyen-e betöltve. (ACADLSPASDOC rendszerváltozó)

Megjegyzés: Elképzelhető, hogy a beállítások ki vannak szürkítve, ha zárolta őket a CAD-rendszergazdája. Minden beállítás ki van szürkítve, ha az alkalmazás a /safemode kapcsoló segítségével lett elindítva.