-TISZTÍT (parancs)

A parancssor használatával távolítja el az aktuális rajzból a nem használt elnevezett objektumokat, például blokkdefiníciókat és fóliákat.

Összefoglalás

A parancspromptban eltávolítja a nem használt elnevezett objektumokat az aktuális rajzból. Egyszerre csak egy beágyazott referenciaszintet távolíthat el. Addig ismételje a parancsot, amíg el nem fogy az összes referencia nélküli elnevezett objektum.

Megjegyzés: A TISZTÍT parancs a blokkokból és zárolt fóliákról nem távolítja el az el nem nevezett objektumokat, például a nulla hosszúságú geometriát, az üres szöveg vagy bszöveg objektumokat.

Promptok

A következő promptok jelennek meg.

Tisztítani kívánt, használaton kívüli objektumok típusa

Megadhatja, hogy milyen hivatkozás nélküli elnevezett objektumtípusokat kíván eltávolítani, például blokkdefiníciókat, részletnézetstílusokat, méretstílusokat, csoportokat, fóliákat, vonaltípusokat, anyagokat, többszörösmutató-stílusokat, nyomtatási stílusokat, alakzatokat, szövegstílusokat, többszörösvonal-stílusokat, metszetinézet-stílusokat, táblázatstílusokat, látványstílusokat, regisztrált alkalmazásokat, nulla hosszúságú geometriákat, üres szövegobjektumokat, elárvult DGN-vonalstílusadatokat vagy ezek mindegyikét.

Adja meg a törölni kívánt neveket

Az objektumok listázásához adja meg az objektum nevét vagy a * karaktert.

Ellenőrizni kíván minden törlésre kerülő nevet?

Ha ellenőrizni kívánja az egyes neveket, írja be az i karaktert.