Térkép képe környezetfüggő fül

A térképek képeinek megjelenését szabályozza.

Opciók

Összefoglalás

Amikor kiválasztja egy térkép képét, a szalagon megjelenik a Térkép képe környezetfüggő fül. Ez a lap csak akkor jelenik meg, ha bejelentkezett az Autodesk-fiókba.

Tulajdonságok panel

Térképstílus
Frissíti a térkép kiválasztott képeit, hogy azok vektorképként (út), műholdfelvételként (légi) vagy a két stílus keverékeként jelenjenek meg.
Térkép képének felbontása
Frissíti a térkép kiválasztott képeit oly módon, hogy egy nagyobb vagy kisebb felbontású képet kér le az online térképszolgáltatásból.
Fényesség
A térkép kiválasztott képeinek fényességét és indirekt módon a kontrasztot állítja be. Nagyobb érték esetén világosabb a kép és több képpont válik fehérré, amikor a kontrasztot növelik.
Kontraszt
Vezérli a kiválasztott térkép kiválasztott képeinek kontrasztját, valamint közvetve a halványítását is. Nagyobb érték esetén több képpont elsődleges vagy másodlagos színe kerül előtérbe.
Halványítás
A kiválasztott térképképek halványítását vezérli. A nagyobb értéknél a kép nagyobb hányada keveredik az aktuális háttér színével. A 100-as értéknél a kép teljesen beleolvad a háttérbe. A háttér színének változtatása a kép új színbe történő halványodását eredményezi. Nyomtatásnál a fakulás háttérszíne a fehér.

Frissítés panel

Kép újratöltése
Frissíti a kiválasztott térképképeket oly módon, hogy lekéri a legfrissebb térképképeket az online térképszolgáltatásból, és igény szerint alaphelyzetbe állítja a felbontást a képernyőn való optimális megtekintés érdekében.