Nyomtatási pecsét párbeszédpanel

PLOTPECSÉT (parancs)

Opciók

A következő lehetőségek jelennek meg.

Nyomtatási pecsét mezői

Megadja a nyomtatási pecséten megjeleníteni kívánt rajzi információt. A kiválasztott fájlok vesszőkkel és szóközökkel vannak elválasztva.

Rajz neve

Megjeleníti a rajznevet és útvonalat a nyomtatási pecsét-információban.

Elrendezés neve

Megjeleníti az elrendezés nevét a nyomtatási pecsét-információban.

Dátum és időpont

Megjeleníti a dátumot és időt a nyomtatási pecsét-információban.

Megjegyzés: A nyomtatási pecsétek az operációs rendszer aktuális dátum- és időformátum-beállításait használják. A nyomtatási pecsét a rövid dátumformátumot használja.
Bejelentkezési név

Megjeleníti a felhasználó bejelentkezési nevét a nyomtatásipecsét-információban.

Eszköz neve

A nyomtatási pecséten megjeleníti az aktuális nyomtatóeszköz nevét.

Papírméret

A nyomtatási pecséten megjeleníti az aktuális nyomtatóeszközhöz tartozó papírméretet.

Nyomtatás léptéke

Megjeleníti a méretarányt a nyomtatási pecsét-információban.

Előnézet

Vizuális megjelenítést biztosít a nyomtatási pecsét elhelyezésének, amely a További opciók párbeszédpanelen megadott helyen és elforgatási értékeken alapul. A nyomtatási pecsétet csak ezen a módon tekintheti meg. Ez nem előnézete a nyomtatási pecsét tartalmának.

Felhasználó által definiált mezők

A nyomtatás során nyomtatható, naplózható, vagy nyomtatható és naplózható további szöveget tartalmaz. Mindegyik, a felhasználói listában megadott érték nyomtatva lesz.

Beilleszthet például egy listát médiatípusokkal vagy -árakkal, illetve egy másikat munkanevekkel. Ha a felhasználó által definiált érték <nincs>, akkor a nyomtatási pecsétben nem lesz további felhasználó által definiált információ.

Hozzáadás/Szerkesztés

Megjeleníti a Felhasználó által definiált mezők párbeszédpanelt, ahol hozzáadhat, szerkeszthet vagy törölhet felhasználó által definiált mezőket.

Nyomtatási pecsét paraméterfájl

A nyomtatási pecsét információkat egy .pss kiterjesztésű fájlban tárolja. Több felhasználó is hozzáférhet ugyanahhoz a fájlhoz és pecsételheti a rajzát a vállalati szabványbeállítások szerint is.

Két PSS-fájl áll rendelkezésére, az Mm.pss és az Inches.pss fájlok, amelyek a Support könyvtárban találhatók. Az alapértelmezett nyomtatási pecsétnév meghatározása az operációs rendszer nemzetközi beállításai alapján történik, ha az alkalmazás telepítve van.

Útvonal

A nyomtatási pecsét paraméterfájl helyét adja meg.

Tölt

Megjeleníti a Nyomtatási pecsét paraméterfájl neve párbeszédpanelt (egy szabványos fájlkiválasztó párbeszédpanel), ahol megadhatja a használni kívánt paraméterfájl elérési útvonalát.

Mentés másként

Menti az aktuális nyomtatási pecsét beállításait egy új paraméterfájlban.

Részletek

Megjeleníti a További beállítások párbeszédpanelt, ahol beállíthatja a nyomtatási pecsét helyzetét, szövegének tulajdonságait és mértékegységeit. Létrehozhat egy naplófájlt, és megadhatja elérési útvonalát.

Megjegyzés: Az olyan Autodesk-termékekkel készített rajzok, amelyek diákverziós kiadásként vannak megnevezve az alkalmazás címsorában, automatikusan kapnak egy nyomtatási pecsétet, amelyen az „AUTODESK TERMÉK DIÁKVERZIÓJÁVAL KÉSZÜLT” felirat olvasható. A STUDENTDRAWING rendszerváltozó megadja, hogy az aktuális rajz egy Autodesk-termék diákverziós kiadásával lett-e létrehozva.