DWF-alávetítés csatolása párbeszédpanel

DWF-alávetítés társításakor beállítja az opciókat, így például az elforgatást és a léptéket.

DWFCSATOL (parancs) Keres: Válasszon ki egy DWF-fájlt

Elnevezi, elhelyezi és definiálja a csatolt DWF- vagy DWFx-alávetítések beillesztési pontját, léptékét és elforgatását.

Opciók

A következő lehetőségek jelennek meg.

Név

A csatolásra kiválasztott DWF- vagy DWFx-fájlt azonosítja.

Tallózás

Megjeleníti a Referenciafájl kiválasztása párbeszédpanelt (egy szabványos fájlkiválasztó párbeszédpanelt).

Válassza ki a DWF-fájl egy vagy több lapját

Megjeleníti a DWF-fájlban talált összes lapot. Ha a DWF-fájl csak egyetlen lapot tartalmaz, akkor az listázódik ki. Több lapot úgy választhat ki, hogy lenyomva tartja a Shift billentyűt vagy a Ctrl billentyűt, miközben kiválasztja a csatolandó lapokat. Ha az előnézet fölé viszi az egérmutatót, megjelenik a fájlnév.

Útvonal típusa

Válassza ki a DWF-fájl teljes (abszolút) elérési útját, relatív elérési útját, az Útvonal nélkül lehetőséget, illetve a DWF-fájl nevét (a DWF-fájlnak ugyanabban a mappában kell lennie, mint az aktuális rajznak).

Megjegyzés: Az AutoCAD Vault kliensszerveren található DWF- vagy DWFx-fájlok csatolásakor az Útvonal típusa csoport használata le van tiltva. Ezt az információt a Vault automatikusan megadja. (Az AutoCAD LT szoftverben a Vault nem érhető el.)

Beszúrási pont

Meghatározza a kijelölt DWF-fájl beillesztési pontját. A Megadás a képernyőn érték az alapértelmezett. Az alapértelmezés szerinti beillesztési pont a 0,0,0.

Megadás a képernyőn

A bemenetet a parancsprompthoz vagy a mutatóeszközre irányítja. Ha a Megadás a képernyőn jelölőnégyzet üres, írja be a beillesztési pont X, Y és Z koordinátáit.

Léptékezés

Meghatározza a kijelölt DWF-alávetítés léptéktényezőjét.

Ha az INSUNITS értéke „egység nélküli”, vagy az alávetítés nem tartalmaz felbontási információt, akkor a léptéktényező a kép AutoCAD egységekben mért szélessége lesz. Ha az INSUNITS olyan egységet tartalmaz, mint például a milliméter, centiméter, hüvelyk vagy láb, és az alávetítés rendelkezik felbontás információval, akkor a léptéktényezőt azután alkalmazza a program, hogy a kép valódi léptéktényezőjét AutoCAD egységekben határozta meg a program.

Megadás a képernyőn

Lehetővé teszi, hogy a parancspromptnál vagy a mutatóeszközzel adjon meg adatot. Ha a Megadás a képernyőn négyzet nincs bejelölve, írja be a léptéktényező értékét. Az alapértelmezett léptéktényező értéke 1.

Léptéktényező mező

Adja meg a léptéktényező értékét. Az alapértelmezett léptéktényező értéke 1.

Elorgatás

Meghatározza a kijelölt DWF-alávetítés elforgatási szögét.

Megadás a képernyőn

Ha a Megadás a képernyőn négyzet be van jelölve, ki kell lépnie a párbeszédpanelből, hogy az objektumot a mutatóeszközzel elforgassa, vagy az elforgatási szög értékét beírja a parancsprompthoz.

Bezárt szög

Ha a Megadás a képernyőn négyzet nincs bejelölve, írja be az elforgatási szög értékét a párbeszédpanelen. Az alapértelmezett elforgatási szög 0.

Részletek megjelenítése

Megjeleníti a DWF-fájl elérési útvonalát.

Találat helye

Megjeleníti azt az útvonalat, ahol a DWF-fájl található.

Mentett útvonal

Megjeleníti az útvonalat, amely mentődik a rajzzal a DWF-fájl csatolásakor. Az útvonal az Útvonal típusa beállítástól függ.