FÓLIANAELK (parancs)

Az aktuális nézetablakon kívül minden nézetablakban megfagyasztja a kijelölt fóliákat.

Keres

Egy kiválasztott objektum fóliáját elkülöníti az aktuális nézetablakban úgy, hogy a fóliát az aktuális nézetablak kivételével az összes nézetablakban befagyasztja. Kiválaszthatja az összes elrendezés vagy csak az aktuális elrendezés elkülönítését.

Ez a parancs a Fóliatulajdonság-kezelőben automatizálja az NA fagyasztás használatát. A más elrendezés-nézetablakokban lefagyasztandó fóliák mindegyikén jelöljön ki egy objektumot.

Megjegyzés: A FÓLIANAELK csak akkor működik, amikor a TILEMODE rendszerváltozó értéke 0-ra (nulla), vagy több papírtéri nézetablak van definiálva.

A következő promptok jelennek meg.

Válassza ki azokat az objektumokat a fólián, amelyeket el kell különíteni a nézetablakban

Válasszon ki egy objektumot, amelynek fóliáját el akarja különíteni egy nézetablakban.

Beállítások

Megjeleníti a nézetablakok és a blokk definíciók beállítás típusait. A kiválasztott beállítás öröklődik a munkaszakaszok között.

Elrendezések

Megjeleníti az elrendezési opciókat a fóliák elkülönítéséhez.

  • Minden elrendezés: Minden elrendezésben elkülöníti a kiválasztott objektumok fóliáját az aktuális kivételével.
  • Aktuális elrendezés: Az aktuális elrendezésben elkülöníti minden kiválasztott objektumok fóliáját az aktuális kivételével. Ez az opció a munkaszakaszok között öröklődik.
Blokk kiválasztás

Megjeleníti a Blokk kiválasztás beállítás típusokat, ahol fagyaszthatja a kiválasztott objektumok fóliáit.

  • Blokk: Elkülöníti a kiválasztott objektumok fóliáját. Ha a kiválasztott objektum egy blokkba van ágyazva, a blokkot tartalmazó fólia lesz elkülönítve. Ha a kiválasztott objektum egy xref-be van ágyazva, az objektum fóliája lesz elkülönítve.
  • Rajzelem: Elkülöníti a kiválasztott objektumok fóliáját, még ha egy xrefbe vagy blokkba is vannak beágyazva.
  • Nincs Elkülöníti a kiválasztott objektumok fóliáját. Ha egy blokk vagy xref van kiválasztva, akkor a blokkot vagy xrefet tartalmazó fólia lesz elkülönítve.