FÓLIAELK (parancs)

A kiválasztott objektumok fóliái kivételével elrejti vagy zárolja az összes fóliát.

Keres

A kijelölt objektumok fóliáinak kivételével minden fóliát vagy kikapcsol, vagy lefagyaszt az aktuális nézetablakban, vagy zárol, az aktuális beállításoktól függően. A láthatóan és nem zároltan maradó fóliák neve elkülönített fólia.

A következő promptok jelennek meg.

Válasszon ki objektumokat az elkülönítendő fóliá(ko)n

Egy vagy több objektum kijelölése után a kijelölt objektumok fóliáinak kivételével minden fóliát vagy kikapcsol, vagy lefagyaszt az aktuális nézetablakban, vagy zárol, az aktuális beállításoktól függően. A láthatóan és nem zároltan maradó fóliák neve elkülönített fólia.

Megjegyzés: Alapértelmezés szerint a zárolt fóliák halványan jelennek meg. Ennek a parancsnak a Zárolás és elhalványítás opciójában megadhatja az elhalványítás százalékos értékét. Az értéket később a LAYLOCKFADECTL rendszerváltozóval módosíthatja.

Ha megváltoztatja a fóliákat egy munkameneten belül, és vissza kívánja állítani a fóliákat a FÓLIAELK parancs beírását közvetlenül megelőző állapotba, akkor használja a FÓLIAELKKI parancsot.

Beállítás

Az szabályozza, hogy a fóliák ki legyenek-e kapcsolva, le legyenek-e fagyasztva az aktuális elrendezés nézetablakokban, illetve hogy zárolva legyenek-e.

Ki

A kiválasztott objektum fóliájának kivételével minden fóliát kikapcsol vagy lefagyaszt.

NAFagyasztás

Egy elrendezésben a kiválasztott fóliákat csak az aktuális elrendezés nézetablakban fagyasztja le. A fólia többi elrendezés nézetablaka változatlan marad.

Ha nem elrendezésben van, akkor kikapcsolja az összes többi fóliát.

Ki

A kiválasztottak kivételével minden fóliát kikapcsol az összes nézetablakban.

Zárolás és halványítás

A kijelölt objektumok fóliáinak kivételével zárolja az összes fóliát, és a zárolt fóliákra beállítja az elhalványítás mértékét.