Tulajdonságkeresési táblázat párbeszédpanel

Felhasználói tulajdonságokra vonatkozó keresési táblázatot hoz létre és módosít a dinamikus blokkdefinícióban.

BKERESÉSITÁBLÁZAT (parancs)

A keresési táblázat felhasználóitulajdonság-értékeket rendel a dinamikus blokkreferenciához. Ha egy keresési tulajdonságra a Fordított keresés lehetőséget választotta, a blokkreferencia egy keresési rácsot jelenít meg, benne felsorolva mindazokat a tulajdonságokat, amelyek megváltoztatják a dinamikus blokkreferencia megjelenítését.

A keresési táblázat lehetővé teszi a keresési paraméterek más paraméterek (beviteli tulajdonságok) értékei által történő vezérlését.

Opciók

A következő lehetőségek jelennek meg.

Művelet neve

Megjeleníti a társított keresési művelet nevét, amely a Tulajdonság palettán módosítható.

Tulajdonságok hozzáadása

Megjelenik a Paramétertulajdonságok hozzáadása párbeszédpanel.

Ellenőrzés

Ellenőrzi az adatokat annak biztosítására, hogy minden sor egyedi legyen.

Beviteli tulajdonságok

A Paramétertulajdonságok hozzáadása párbeszédpanelen kiválasztott paramétereket oszlopokként jeleníti meg. Ha egy paraméterérték megegyezik a bemeneti tulajdonság oszlopával, a blokkreferenciához a megfelelő keresési tulajdonság kerül társításra.

Keresési tulajdonságok

Megjeleníti a bemeneti tulajdonságokhoz társított felhasználói értékeket. Ha egy keresési tulajdonságok csak olvashatóvá kíván tenni, illetve ha meg szeretné engedni a fordított keresést, kattintson az illető keresési oszlop aljára. A Fordított keresés engedélyezése megjelenít egy, a keresési rácshoz társított legördülő listát, amely úgy módosítja a blokkreferenciát, hogy az illeszkedjen a táblázatban lévő bemenetitulajdonság-értékekhez.