Nyomtatásistílus-táblázat létrehozása

  1. Kattintson az Alkalmazás gomb > Nyomtatás > Nyomtatási stílusok kezelése elemre.

    Ezzel megnyit egy új ablakot.

  2. Kattintson duplán a Nyomt. stílus-táblázat hozzáadása varázsló lehetőségre.
  3. Olvassa el az első lapot. Kattintson a Tovább gombra.
  4. A Kezdés lapon választhat, hogy az új nyomtatásistílus-táblázatot teljesen az elejéről kezdve hozza létre, vagy egy meglévő nyomtatásistílus-táblázatot vesz alapul. Meglévő nyomtatásistílus-táblázat használatakor az új nyomtatásistílus-táblázat ugyanazt a táblázattípust használja, mint az eredeti. Kattintson a Tovább gombra.
  5. Ha az elejéről kezdi a létrehozást, a Táblázat típusa lapon válassza a Színfüggő nyomtatásistílus-táblázat vagy az Elnevezett nyomtatásistílus-táblázat lehetőséget.
  6. Ha az új nyomtatásistílus-táblázatot egy meglévő nyomtatásistílus-táblázatra alapozza, adja meg a fájlt a Fájlnév tallózása lapon. Kattintson a Tovább gombra.
  7. A Fájl keresése lapon írja be az új nyomtatásistílus-táblázat nevét. Kattintson a Tovább gombra.
  8. A Befejezés lapon módosíthatja az új nyomtatásistílus-táblázatot a Nyomtatásistílustáblázat-szerkesztő gombra kattintva. Az új nyomtatásistílus-táblázat minden rajzban felhasználható.
  9. Kattintson a Befejezés gombra.

    Az új nyomtatásistílus-táblázat minden színfüggő nyomtatásistílus-táblázatot használó rajz esetében elérhető a Nyomtatás és az Oldalbeállítás párbeszédpanelen.