Blokkreferenciák beszúrása

  1. Kattintson a KezdőlapBlokk panelBeszúrás lehetőségre. Keres
  2. Egy blokk beszúrásához tegye a következők valamelyikét:
    • Válasszon egy ikon- vagy blokknevet a galériában megjelenő blokkdefiníciók közül. Kattintson a blokkreferencia helyére.
    • Kattintson a Legutóbbi blokkok lehetőségre. A Blokkok paletta Legutóbbi lapján kattintással helyezheti el a blokkreferenciát. A gyorsabb használat érdekében használhatja az áthúzásos módszert is, de ez a módszer csak a Beállítások területen megadott Lépték és Elforgatás értékeket használja.
    • Kattintson a Kedvenc blokkok lehetőségre. A Blokkok paletta Kedvencek lapján használhatja a kattintás és elhelyezés vagy az áthúzásos módszert is a blokkreferencia beszúrására.
    • Kattintson a Blokkok könyvtárakból lehetőségre. A Blokkok paletta Könyvtárak lapján használhatja a kattintás és elhelyezés vagy az áthúzásos módszert is a blokkreferencia beszúrására. Egy másik rajzfájl vagy mappa kiválasztásához kattintson a Blokk-könyvtárak böngészése vezérlőre (), és adja meg a rajzfájlt vagy mappát.
  3. A Blokkok paletta alján válasszon egy vagy több lehetőséget az elhelyezés, a méretarány, az elforgatás és automatikus ismétlés vezérléséhez. Ha a blokk objektumait nem egy blokként, hanem különálló objektumokként kívánja beszúrni, jelölje be a Szétvetés jelölőnégyzetet.
Megjegyzés: A blokkok miniatűr előnézeteinek létrehozásában tapasztalható rövid késés nincs hatással a blokkbeszúrásra.