DGNLEKÉPEZÉS (parancs)

Lehetővé teszi a felhasználók számára felhasználói DGN-leképezési beállítások létrehozását és szerkesztését.

Megjelenik a DGN-leképezési beállítások párbeszédpanel. Ez a DGN-importálási beállítások és a DGN-exportálási beállítások párbeszédpanelről is elérhető.

Az importálási/exportálási folyamat az alapvető DGN-/DWG-adatokat megfelelő DWG-/DGN-adatokká alakítja. A DGN-fóliák, -vonalstílusok, -vonalvastagságok és -színek megfelelő DWG-fóliákra, -vonaltípusokra, -vonalvastagságokra és -színekre való leképezéséhez a program a Standard (alapértelmezett) leképezésfordítást használja.

A DGNLEKÉPEZÉS paranccsal létrehozhatók, módosíthatók, átnevezhetők és törölhetők a cég CAD-szabványain alapuló leképezésfordítások, többek között a következők:

Így egyenes mederbe terelheti az importálási/exportálási folyamatot, miközben a minimálisra korlátozza a jelentős mértékű szerkesztésre irányuló igényt.

A fordításleképezési beállítások a listán a leképezés típusa szerint, meghívásuk helye alapján rendezve jelennek meg. A Standard leképezési beállítás mindig a lista tetején helyezkedik el. Ez a leképezési beállítás az importálandó vagy exportálandó fájlon alapuló alapértelmezett fordítás. Ez nem módosítható.