WEBMOBILMENT (parancs)

Menti az aktuális rajz másolatát az Autodesk Account-fiókba.

Keres

Mentés az AutoCAD webes és mobil alkalmazásba

Ha előfizet egy AutoCAD-alapú termékre, rajzait a világ bármely távoli, internet-hozzáféréssel rendelkező helyén megnyithatja és mentheti Autodesk Account-fiókjában, bármilyen platformon – asztali számítógépen, a weben vagy mobileszközön is.

Megjelenik a Mentés az AutoCAD webes és mobil alkalmazásba párbeszédpanel. Ez a parancs hasonlít a MENTMINT parancsra, attól eltekintve, hogy az alapértelmezett hely az AutoCAD webes és mobil alkalmazás mappája az Autodesk Account-fiókban.

A rajz mentésekor az megtartja az aktuálisan megadott DWG-formátumot. Ez alapértelmezés szerint az AutoCAD 2018 fájlformátum. Más alapértelmezett fájlformátumot a Beállítások párbeszédpanel Megnyitás és mentés lapján adhat meg.

A fájlok Autodesk Account-fiókból történő mentésének társparancsa a WEBMOBILMEGNYIT.

Megjegyzés: Ez a parancs csak a 64 bites rendszerekben elérhető.

Hivatkozott fájlok csomagolása a rajzokkal

Ez a lehetőség xrefekre és képekre korlátozott külső referenciákat tartalmaz. Ezek a külső referenciák egy tömörített csomagban (*.dwgzip) találhatóak meg a rajzzal együtt.

Megjegyzés: A hivatkozott fájlok szerkesztése ütközéseket eredményezhet az online és a helyi verziók között. Az esetleges munkavesztést okozó bonyolult helyzetek elkerülése érdekében a hivatkozott fájlok írásvédettek. Az Autodesk Account-fiókból megnyitott rajzokat az újonnan csatolt xrefek megőrzéséhez a WEBMOBILMENT paranccsal kell menteni.