PDF-közzétételi beállítások megadása lapkészletekhez

  1. Válassza a következőt: Nézet lap Paletták panel Lapkészletkezelő. Keres
  2. A Lapkészletkezelőben a Laplista lapon jelölje ki azt a lapkészletet, amelyet közzé kíván tenni.
  3. Kattintson a Közzététel gombra. Kattintson a Lapkészlet PDF-közzétételi beállításai lehetőségre.
  4. A Lapkészlet PDF-közzétételi beállításai párbeszédpanelen;
    1. A Hely mezőben adja meg, melyik mappába mentse a rendszer a PDF-fájlt.
    2. Egyetlen, többlapos PDF-fájl létrehozásához válassza a Többlapos fájl beállítást. Laponként egy PDF-fájl létrehozásához törölje a jelölőnégyzet jelölését.
    3. A Minőség szakaszban adja meg a vektor- és raszterképek felbontását. Ha a PDF-fájlt egy megjelenítőből kívánja kinyomtatni, a nyomtatáshoz használt plotter vagy nyomtató felbontását érdemes megadni. Ha a PDF-fájlt a képernyőn kívánja megjeleníteni, válasszon 2400 dpi feletti értéket.
    4. A fóliák be- és kikapcsolásának engedélyezéséhez a PDF-fájlban jelölje be a Fóliainformációk hozzáadása beállítást.
    5. Ha meg szeretné tartani a meglévő hiperhivatkozásokat a PDF-fájlban, és a lapkészlet-hivatkozásokat hiperhivatkozásokká szeretné konvertálni, jelölje be a Hiperhivatkozások hozzáadása lehetőséget.
    6. A lapokhoz létrehozott hivatkozások és az elnevezett nézetek faként való megjelenítéséhez jelölje be a Könyvjelzők létrehozása lapokhoz és nézetekhez lehetőséget a PDF-megtekintőben.
    7. A Betűtípus-kezelés szakaszban jelölje be a Rajzban használt betűtípusok rögzítése lehetőséget, így beágyazhatja a PDF-fájlba a betűtípusokat. Az optimális vizuális hűség biztosítása érdekében bejelölheti az Összes szöveg konvertálása geometriává lehetőséget is.
      Megjegyzés: Ha egyik jelölőnégyzetet sem jelöli be, a PDF-megtekintő a nem támogatott betűtípusok helyett helyettesítő betűtípusok segítségével jeleníti meg a szöveget.
  5. Kattintson az OK gombra. A beállításokat a lapkészletre menti a rendszer