További információk a beágyazott és OLE-objektumokat vagy attribútumokat tartalmazó hivatkozott rajzok és blokkok szerkesztéséről

Ha a módosításra kijelölt referencia külső referenciákkal vagy blokkdefiníciókkal rendelkezik, a referencia és annak beágyazott referenciái a Referencia szerkesztése párbeszédpanelen választhatók ki. A beágyazott referenciák csak akkor jelennek meg, ha a kijelölésre kiválasztott objektum egy beágyazott referencia része. Egyszerre csak egy referencia választható ki módosításra. OLE-objektumokat tartalmazó referencia módosításakor az OLE-objektumok megjelennek, de szerkesztés céljából nem választhatók ki.

Ha egy attribútumokkal rendelkező blokkreferenciát választ ki szerkesztésre, a referencia attribútumdefiníciói megjeleníthetők, és szerkesztés céljára elérhetővé tehetők. Az attribútumok láthatatlanná válnak, és az attribútumdefiníciók a kiválasztott referenciageometriával együtt módosíthatók. Ha a módosításokat visszamenti a blokkreferenciába, az eredeti referencia attribútumai változatlanok maradnak. Az új vagy megváltozott attribútumdefiníciók csak a blokk későbbi előfordulásait érintik, a meglévő blokkban található attribútumok változatlanok maradnak.